ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Τον κατηγόρησαν για βιασμό και η εν διαστάσει σύζυγος και η ερωμένη του! Συνελήφθη 40χρονος στο Ηράκλειο

Για τον βιασμό δύο γυναικών, της εν διαστάσει συζύγου του και της ερωμένης του, κατηγορείται ένας 40χρονος ο οποίος συνελήφθη στο ηράκλειο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η 49χρονη φίλη του κατηγορούμενου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο τελευταίος την είχε βιάσει. Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι Αρχές δέχτηκαν και δεύτερη καταγγελία για βιασμό με θύτη τον 40χρονο, αυτή τη φορά από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 40χρονος, ο οποίος αρνείται τα όσα του αποδίδονται, δεν άργησε να συλληφθεί και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος κρατείτο τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα και χθες Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του, Ελευθέριο Κάρτσωνα.

Ο 40χρονος αρνήθηκε πεισματικά τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται. Εντούτοις, δεν έπεισε τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας τον δρόμο για τη φυλακή.