ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Του έριξαν τσιμεντόλιθο στο… κεφάλι, για να λύσουν οικονομικές διαφορές.

Του έριξαν τσιμεντόλιθο στο… κεφάλι για να λύσουν τα οικονομικά προβλήματά τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο.

Ένας 20χρονος από τη Ρουμανία πήγε στο βενζινάδικο – όπου παλαιότερα εργαζόταν – για να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές που είχε με τους ιδιοκτήτες.

Εκεί βρήκε τους δύο γιους του ιδιοκτήτη, 24 και 31 ετών, και ξεκίνησε μία έντονη λογομαχία.

Το ένα έφερε το άλλο με αποτέλεσμα οι τρεις άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Στην συμπλοκή συμμετείχαν και δύο φίλοι του 20χρονου, επίσης Ρουμάνοι, ηλικίας 23 και 19 χρόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι κάποια στιγμή – στη διάρκεια του καυγά – του έριξαν έναν… τσιμεντόλιθο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 20χρονο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο με τραύματα στο κεφάλι όπου και νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο βενζινάδικο όπου συνέλαβαν τον 24χρονο γιο του ιδιοκτήτη και τους δύο φίλους του Ρουμάνου ενώ αναζητούν και τον δεύτερο γιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος Ρουμάνος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για κλοπή στο βενζινάδικο μετά από έλεγχο που είχε γίνει στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο αδέλφια κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες ενώ οι δύο φίλοι του Ρουμάνου για εξύβριση και απειλή.

 

πηγή: cretapost.gr