3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από «κόσκινο» περνάει το ΣΔΟΕ τους influencers! Πονοκέφαλος για τους επώνυμους

Την απόφαση να ξεκινήσει ελέγχους στους διάσημους που παρέχουν υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης προϊόντων μέσω των social media φαίνεται πως πήρε το ΣΔΟΕ.

Μετά και τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, από την στιγμή που ήρθε στην δημοσιότητα ο τιμοκατάλογος φωτιά της Ιωάννας Τούνη για τις αναρτήσεις της στα social media, το ΣΔΟΕ αποφάσισε να διαλευκάνει την κατάσταση και το επόμενο διάστημα θα κάνει φύλο και φτερό αρκετούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πολλές είναι οι εταιρίες που επιχειρούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω των λογαριασμών διάσημων προσωπικοτήτων του Instagram, καθώς θα διαφημιστούν στα μάτια των χιλιάδων followers τους, όμως το ΣΔΟΕ φαίνεται πως θέλει να ελέγξει την κοστολόγηση των υπηρεσιών, φροντίζοντας μάλιστα να διασταυρώσει τις πληροφορίες που θα πάρει από τις εταιρίες σε σύγκριση με τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Έτσι, φαίνεται πως τα κασέ των Ελλήνων celebrities, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης που ζαλίζουν για μια και μόνο ανάρτηση, θα περάσουν από «κόσκινο» ούτως ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα φοροδιαφυγής.