3 top δεξιά, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόφαση «βόμβα» Αρείου Πάγου υπέρ ασφαλιστικής! «Φταίει ο ιδιοκτήτης που έκλεψαν το αμάξι του!»

Σε μια απόφαση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις προχώρησε ο Άρειος Πάγος, καθώς δικαίωσε ασφαλιστική εταιρεία η οποία δεν αποζημίωσε πελάτη της, μετά από κλοπή πολυτελούς οχήματος.

Αιτία, το γεγονός ότι πάρκαρε σε έναν δρόμο που θεωρήθηκε ότι εξυπηρετούσε απόλυτα τα σχέδια των δραστών.

Διαβάστε όσα περιγράφει.

«Είχα ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν μεγάλης αξίας το ασφάλισα, το είχαν διαρρήξει μια φορά και μετά από περίπου ένα χρόνο το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Έκανα όλες τις νόμιμες ενέργειες πήγα στην αστυνομία το δήλωσα έγιναν οι έρευνες. Θέλω να τονίσω ότι το αυτοκίνητο μου ήταν παρκαρισμένο έξω από την επιχείρηση μου γιατί οι διάφοροι λένε ότι ήταν παρατημένο σε κάποιο ερημικό σημείο κλπ. κλπ. Το αυτοκίνητο δεν ήταν σε ερημικό σημείο ήταν έξω από το κατάστημα μου.

Έξω από το εστιατόριο που διατηρούσα εκείνο το διάστημα , η ασφαλιστική με ενημέρωσε στην αρχή ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ο καιρός περνούσε και έφτασε ο καιρός που θα πρεπε να αποζημιωθώ. Άρχισαν τα περίεργα, πέρασε πάρα πολύς καιρός είδα ότι δεν υπήρχε διάθεση να αποζημιωθώ και έτσι πήγα σε ένα δικηγόρο και ξεκίνησα τη δικαστική διαμάχη.

Μας πίστωσαν λοιπόν στο δικαστήριο από το πρωτόδικο βαθμό μέχρι και σήμερα που μιλάμε στον Άρειο Πάγο ότι έχουμε βαριά αμέλεια διότι το αυτοκίνητο εκεί που ήταν παρκαρισμένο ήταν πολύ εύκολος στόχος και λοιπά. Το αυτοκίνητο εγώ όταν το αγόρασα το είχα πληρώσει 100.000 € μαζί με τα τελωνεία».