3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο: «Αντάλλαζαν ερωτικά βίντεο με 5 και 10 ευρώ»

Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες που ήρθαν στη δημοσιότητα, εν λόγω γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία δημοσιογράφος, φέρονται να αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο, ενώ πλέον σκέφτονται αν θα κινηθούν νομικά.
Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ανέφερε μιλώντας στο «Πρωινό» πως υπήρχε ιστοσελίδα στην οποία αντάλλαζαν χρήστες τα «ροζ» βίντεο για 5 με 10 ευρώ.

«Υπήρχε οικονομικό αντάλλαγμα. Να δείτε μηνύματα. Εβγαινε κάποιος και έλεγε “έχετε κάποια πληροφορία για την τάδε;” και υπήρχε κύκλωμα και ότι υλικό υπήρχε ακολουθούσε η διαδικασία στο διαδίκτυο. Εγώ δεν μπορούσα να διανοηθώ πόσο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να επηρεαστεί από μία τέτοια κατάσταση. Η κοπέλα έτρεχε σε ψυχολόγους, έτρεχε σε ψυχιάτρους, πήρε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είχε ένα τρομερό θέμα στην αρχή να μη μάθει η οικογένειά της κάτι. Δυστυχώς εν έτει 2022 η θέση της γυναίκας στην Ελλάδα είναι προβληματική. Η γυναίκα κάνει έγκλημα αν κάνει ένα βίντεο και ο άνδρας όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.