ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη Κούγια: Γνωστή η σχέση, που έχει αναπτύξει συγκεκριμένος πολιτικός χώρος με το δίκτυο διακίνησης αναβολικών ουσιών στα γυμναστήρια και αυτό μάλιστα υπό την ανοχή της αστυνομίας.

kougias_090708

«Όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν… Έχει αναπτυχθεί κώδικας επικοινωνίας μεταξύ συγκεκριμένων προσώπων, συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με τους χώρους των γυμναστηρίων και τους χώρους των ογκωδών τύπων», αποκάλυψε  ο συνήγορος του 18χρονου δράστη του άγριου φονικού στη Μάνη, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ήταν γνωστή η σχέση που έχει αναπτύξει συγκεκριμένος πολιτικός χώρος με το δίκτυο διακίνησης αναβολικών ουσιών στα γυμναστήρια και αυτό μάλιστα υπό την ανοχή της αστυνομίας.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας κατήγγειλε πως οι τοπικές διωκτικές αρχές κάλυπταν το λαθρεμπόριο αναβολικών ουσιών στα γυμναστήρια από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Ο κ.Κούγιας τόνισε ότι πρόκειται για προσωπικές πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορεί να καταθέσει αφού δεν διαθέτει στοιχεία. Ως συνήγορος ενός εκ των δύο 18χρονων δραστών της διπλής δολοφονίας στην Μάνη, περιέγραψε τον πελάτη του λέγοντας:

«Δεν είναι τοξικομανής, ούτε ψυχικά ασθενής από την άποψη που αναγνωρίζει την ασθένεια ο ποινικός κώδικας, έχει πρόβλημα εξαρτήσεων. Το πρόβλημα δεν είναι ότι σκότωσαν για τα 800 ευρώ, αλλά ότι τα ήθελαν για τα αναβολικά. Το τραγικό είναι ότι τα χρήματα από τις υποτροφίες που έπαιρνε ως αριστούχος ήταν για παράνομα αναβολικά σκευάσματα» σημείωσε ο νομικός και εξαπέλυσε ευθείες κατηγορίες για εμπλοκή πολιτικού χώρου στο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών ουσιών σε γυμναστήρια.