3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη που σοκάρει! Η πρώην σύζυγος είχε καταγγείλει στην αστυνομία τον serial killer όταν την απειλούσε!

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως η πρώην σύζυγος του 35χρονου serial killer  με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο, εναντίον του λοχαγού, εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές που εκτόξευσε προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η πρώην γυναίκα του λοχαγού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, ο «Ορέστης» μετά από έντονη συζήτηση που είχαν, άρχισε να σπάει πράγματα στο σπίτι.

Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη στιγμή, με βάση τα δεδομένα κουβαλούσε πέντε φόνους στην πλάτη του, είπε με θράσος στη γυναίκα του, «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω».

Η πρώην σύζυγος του 35χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι δεν ζητά την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, οι οποίες αφού του έγιναν, αυτός απολογήθηκε

Στη συνέχεια ο 35χρονος»Ορέστης» σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε του δόθηκαν οι «δέουσες συστάσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν».