3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψη σοκ από μαθήτρια στο Γυμνάσιο που εισέβαλλε ο 19χρονος! «Απειλούν όσους μιλήσουν!»

Στην καταγγελία ότι άτομα από το περιβάλλον του 19χρονου Γεωργιανού, ο οποίος το πρωί της Τρίτης μπήκε στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη και αφού χτύπησε με σφυρί  18χρονο μαθητή, στη συνέχεια μαχαίρωσε τον διευθυντή που προσπάθησε να παρέμβει, απειλούν όσους μιλούν για το περιστατικό, προχώρησε μαθήτρια του σχολείου.

«Αρκετά άτομα που έδωσαν συνεντεύξεις δέχονται απειλές από άτομα του κατηγορούμενου ότι θα μας κάνουν κακό» είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα στον ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τι συνέβη χθες το πρωί, η μαθήτρια είπε ότι «ενώ πηγαίναμε στις σκάλες για να δούμε γιατί καθυστερούν καθηγητές και μαθητές να έρθουν στις τάξεις, είδαμε κόσμο να ανεβαίνει τρέχοντας και κλαίγοντας. Όταν ρωτήσαμε τι έχει συμβεί μας είπαν ότι ο αδελφός ενός παιδιού μαχαίρωσε τον διευθυντή και χτύπησε με σφυρί ένα άλλο παιδί».

«Ο δράστης μετά την επίθεση είχε περάσει από τον όροφο που ήμουν αλλά δεν κατάλαβα ποιος ήταν» πρόσθεσε η ίδια.

Ο 19χρονος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, μπήκε στο σχολείο στο οποίο δεν είναι μαθητής, προσέγγισε τον 18χρονο με καταγωγή από τη Νιγηρία και του επιτέθηκε με σφυρί, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι.

Η επίθεση έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος προσπάθησε να προστατέψει τον μαθητή, όμως ο 19χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας τον στην κοιλιά.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο σε υπόγειο χώρο του σχολείου και την ώρα που προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν, εκείνος επιχείρησε να τους επιτεθεί με το μαχαίρι, χωρίς να τα καταφέρει.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Πάνω του βρέθηκαν 2 μαχαίρια 1 σφυρί και 6,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1