3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πόσα νέα δελτία για πρόσφυγες και μετανάστες αγοράζει το Υπουργείο Μετανάστευσης! (ΕΓΓΡΑΦΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση δημόσια εμφανίζεται αισιόδοξη πως το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα θα εξομαλυνθεί το επόμενο διάστημα. Οι αριθμοί δείχνουν όμως το εντελώς αντίθετο. Δηλαδή πως θα έρθουν χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες ακόμα και μετά τον… πλωτό φράχτη.

  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

Η τραγική εικόνα για τις επιδόσεις της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό την οποία παρουσίασε μέσα στην Βουλή των Ελλήνων ο ίδιος ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης φαίνεται πως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

«Ήδη έχουμε προχωρήσει σε 7 αποστολές τον Ιανουάριο. Θέτουμε ως στόχο τις 200 επιστροφές ανά εβδομάδα» είπε ο Υπουργός στην ομιλία του και τώρα ένα έγγραφο που αποκαλύπτει το USAY.gr δείχνει πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να συνεχίσει την θητεία της με δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να έρχονται σε όλη την χώρα ακόμα και στην «μετά πλωτό φράχτη» εποχή.

Είναι χαρακτηριστικό του τι ακριβώς περιμένει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες πως με απευθείας ανάθεση προχώρησε στην προμήθεια 125.000 (!) δελτίων αιτούντων διεθνή προστασία ενώ όπως φαίνεται από το ότι η αρίθμηση τους θα είναι από το 1.083.501 μέχρι το 1.208.500 αυτός όπως φαίνεται είναι και ο αριθμός όσων τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει τα σύνορα μας.

Δείτε το έγγραφο