3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται η 29χρονη για τον τραγικό θάνατο του μωρού της! Τι θα υποστηρίξει (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η 29χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 11 μηνών βρέφος της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  θα αρνηθεί την κατηγορία που της αποδίδεται και αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει το βρέφος της και ότι σε καμία περίπτωση δεν το πέταξε η ίδια μέσα στο νερό.

Η 29χρονη φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως «δε σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» και να υποστηρίζει ότι πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να της κάνει κακό, ωστόσο δεν μπορούσε να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό.

«Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», φέρεται να έχει πει στις Αρχές, στάση την οποία αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1