ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται η μητέρα της Άννυς

Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα η μητέρα της 4χρονης Άννυ, Δήμητρα Μπορίσοβα, προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

 

Η γυναίκα που επί μέρες μπέρδευε τις Αρχές με τις αντιφατικές καταθέσεις της στην Αστυνομία, θα κληθεί όχι μόνο να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την οδήγησε να εμφανίζεται συγκαταβατική και προστατευτική απέναντι στον πατέρα της Άννυ, αλλά και να φωτίσει περισσότερο την προσωπικότητα του συγκατηγορουμένου της.

Όπως υποστηρίζουν η ίδια και ο συνήγορός της Σταύρος Γεωργίου, δεν γνώριζε το φρικτό τέλος της κόρης της. Σύμφωνα με την υπεράσπισή της, η 25χρονη -που απουσίαζε στην Γερμανία όταν η Άννυ έφυγε από τη ζωή- φεύγοντας άφησε το παιδί στη μητέρα του συντρόφου της στην οποία και παρέμεινε περισσότερες από 15 ημέρες.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ο 27χρονος πήρε το κοριτσάκι στο σπίτι του λίγες ημέρες πριν το Πάσχα καθώς θα γύριζε η ίδια από το ταξίδι της.

Στη δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε το ζευγάρι, τις οποίες θα αξιολογήσει η ανακρίτρια, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τον ρόλο και τον βαθμό εμπλοκής της μητέρας στην τραγική κατάληξη του παιδιού.

Σε μια πάντως από αυτές τις συνομιλίες, η Μπορίσοβα δείχνει εκνευρισμένη και λέει στον σύντροφό της ότι θα φύγει από αυτόν γιατί πιστεύει πως «της πούλησε το παιδί» και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του γιατί «κάτι έκανε στο παιδί».

Πριν από την απολογία της 25χρονης στην ανακρίτρια αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της, παππούδες του παιδιού, οι οποίοι είχαν το κοριτσάκι μέχρι πριν από λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης:

 Η μάνα της Άννυ:«Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου»