3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται ο 34χρονος που χτύπησε και έλουσε τη σύζυγό του με χλωρίνη! «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου»

Προκλητικός εμφανίζεται ο 34χρονος  ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια, χτύπησε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη την γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του στο Άργος.

Το πρωί της Τρίτης o 34χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του.

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα».

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;».

Ο 34χρονος επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

O 34χρονος παραδέχεται ότι την μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, ωστόσο, δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο ίδιος.

Ο 34χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία δεν είναι εν ζωή, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

πηγή φωτογραφίας argolikeseidhseis.gr