ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται σήμερα ο 50χρονος που έριξε το καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του στη Μεσσήνη

Απολογείται σήμερα (16.8.2022) ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης πρώην συζύγου του στη Μεσσήνη και ήδη δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ενώ ανακριτής και εισαγγελέας αναμένουν τις εξηγήσεις του για την αποτρόπαια πράξη του.

Η επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 49χρονης έγινε την περασμένη Τετάρτη (10.8.2022), περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν η γυναίκα από τη Μεσσήνη πήγαινε στη δουλειά της και όταν έφτασε στο σημείο να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, της οποίας είναι υπάλληλος.

Τότε, της επιτέθηκε ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κρατώντας ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Για την επίθεση συνελήφθη ο 50χρονος πρώην σύζυγος της 49χρονης, με τις πληροφορίες αρχικά να αναφέρουν πως είχαν οικονομικές διαφορές. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η ζήλια του, επειδή «δεν ήθελε να προχωρήσω με τη ζωή μου», ξεσπώντας.

«Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μάλλον ζήλεψε γιατί δεν ήθελε να δημιουργήσω άλλη σχέση. Ήθελε να είμαστε μαζί. Μου το είχε πει ότι επιθυμούσε πολύ να είμαστε μαζί και του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω. Μου είχε κάνει και πρόταση γάμου αλλά δεν είχα δεχτεί» δήλωσε η 49χρονη.

Παράλληλα, εξήγησε ότι μάλλον υπήρχαν σημάδια στην συμπεριφορά του πρώην συντρόφου του ωστόσο εκείνη δεν τα είχε εντοπίσει. «Τώρα πιστεύω ότι υπήρχαν σημάδια αλλά δεν τα έβλεπα. Πάντως σίγουρα δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα, ούτε ήταν βίαιος και ήταν καλός πατέρας. Δεν είχαμε καν προβλήματα το τελευταίο διάστημα που μέναμε μαζί, δεν είχαμε μαλώσει. Όλα ήταν φυσιολογικά».