3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολογείται τη Δευτέρα για ανθρωποκτονία ο κρεοπώλης! Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη για τον αγνοούμενο Μπάμπη!

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κρεοπώλης που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόσθεση στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ο 50χρονος που συνελήφθη μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδινε από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης για την εξαφάνιση του Μπάμπη, οδηγήθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στην εισαγγελία πρωτοδικών του Μεσολογγίου.

Εκεί παρέμεινε περίπου μία ώρα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.