3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα δολοφονίας από τη σύντροφο το μαχαίρωμα στην Καλλιθέα! Οι αντιφάσεις και το ημερολόγιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σύλληψη της 52χρονης συντρόφου του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προέκυψαν στοιχεία επιβαρυντικά για την 52χρονη η οποία κατηγορείται και για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή της, βρέθηκε ένα στιλέτο.

Την ίδια ώρα, ο 60χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού Nοσοκομείου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αφού το τραύμα στην κοιλιακή χώρα που είχε ήταν σοβαρό.

Η 52χρονη ήταν που κάλεσε το ΕΚΑΒ, από το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα, ενημερώνοντας για τον τραυματισμό του συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να είναι άστεγος και να τον φιλοξενούσε.

Οι διασώστες ήταν εκείνοι που στη συνέχεια ενημέρωσαν την αστυνομία καθώς διαπίστωσαν πως ήταν μαχαιρωμένος στην κοιλιά.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Καλλιθέας εντόπισαν μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα την 51χρονη γυναίκα, ενώ βρήκαν και ένα μαχαίρι από πάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος. Αυτό που κατάλαβαν αμέσως είναι πως είχε πλυθεί.

Αφού την προσήγαγαν, κατά την πρώτη εξέταση της από τους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνώριζε πως τραυματίστηκε ο 62χρονος, ότι μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι και ότι εκείνη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Τα λεγόμενα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς από την εξονυχιστική έρευνα τους στην περιοχή δεν προέκυψε από πουθενά ότι ο 62χρονος μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι.

Η 52χρονη το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.ge, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άλλαξε την κατάθεση, και άρχισε να λέει πως αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι. Ισχυρισμός που φυσικά δεν απαντά στο γιατί το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αναφορές οι οποίες ήταν καταχωρημένες στο ημερολόγιο της  προβληματίζουν ιδιαιτέρως καθώς ίσως, δείχνουν πως το είχε σχεδιάσει «για να τον πονέσει».

Ειδικότερα, γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά». Ενώ σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ