ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ – Μάχη σώμα με σώμα με τον ένοπλο

Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμό έγινε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen TV. Ο ένοπλος εισέβαλε στο πρακτορείο την Κυριακή το βράδυ λίγο πριν αυτό κλείσει. Και επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον ιδιοκτήτη με φραστικές απειλές, αλλά και με την απειλή του όπλου. Το θύμα αντέδρασε και τότε ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Κατά τη συμπλοκή, οι δυο άντρες έπεσαν πάνω στη τζαμαρία του πρακτορείου, η οποία διαλύθηκε. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι από τα θραύσματα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια μετά την πάλη με το θύμα και έτσι δεν κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, ενώ όταν έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον καταδιώξει κανείς.