ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποπλάνηση μαθητή: Την απολογία της ετοιμάζει η 36χρονη καθηγήτρια

Την υπερασπιστική γραμμή της προετοιμάζει η 36χρονη καθηγήτρια, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν ανήλικο μαθητή της, καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο πότε θα την καλέσει η αρμόδια ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται από τη δικογραφία, που σχημάτισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η καθηγήτρια τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις μήνες, συναντούσε τον 13χρονο μαθητή της όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής ή ακόμη και στο αυτοκίνητό της.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται όλα τα μηνύματα, που είχαν ανταλλάξει. Η 36χρονη, μάλιστα, είχε πείσει το αγόρι ότι μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπου κανένας δεν θα τους ενοχλεί. Μηνύματα είδε η μητέρα του 13χρονου στον υπολογιστή του και πήγε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι γονείς αρχικά ήταν διστακτικοί στο να προχωρήσουν σε μία καταγγελία, φοβούμενοι ότι κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του 13χρονου, αλλά το αποφάσισαν φοβούμενοι ότι μπορεί να φύγουν για το εξωτερικό.