ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα Μιχαλολιάκου για αναβολή στη δίκη της Χρυσής Αυγής!  Ένταση στο δικαστήριο!

Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, απέρριψε σήμερα, το αίτημα αναβολής που υπέβαλε μέσω του συνηγόρου του ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Κατά την τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθισαν τέσσερις κατηγορούμενοι. Ανάμεσά τους και ο Ιωάννης Λαγός, ο οποίος και πάλι δήλωσε πολιτικός κρατούμενος.
Δεν έλειψε η ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν οι συνήγοροι έκαναν λόγο για «δικονομική αταξία», κάτι που οδήγησαν την πρόεδρο να καλέσει τους αστυνομικούς και να ζητήσει να επιβληθεί η τάξη, προκαλώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Οι υπερασπιστές διαμαρτυρήθηκαν έντονα φωνάζοντας «ντροπή» και «να φέρετε τα ΜΑΤ», ενώ και ο Κ. Παπαδάκης σχολίασε πως «η αστυνομία δεν είναι για τους συνηγόρους».
Το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά εκείνη τη στιγμή σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Δ. Παπαδέλη, δικηγόρου του Νικ. Μιχαλολιάκου, και της Μάγδας Φύσσα, με την πλευρά της τελευταίας να φωνάζει «μην απειλείς».