ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτρόπαιο ηχητικό ντοκουμέντο – Σωματοφύλακας Μιχαλολιάκου, μετά τη δολοφονία Φύσσα:Τραγούδα π@@στη από εκεί που είσαι…

Ακούστε το ηχητικό

0063784C83EC10E8D501D51B842F6F50

Οι διάλογοι είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ωστόσο το ηχητικό απόσπασμα το οποίο αποκαλύφθηκε σήμερα σοκάρει. Οι εκφράσεις αλλά και οι ύβρεις που εκτοξεύουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατά του νεκρού Παύλου Φύσσα σοκάρουν.

Όπως αποκαλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5», ο σωματοφύλακας του Νίκου Μιχαλολιάκου και Σ. Δεβελέκας ακούγεται να λέει:

 

Δεβελέκας: «Ο άλλος που πέθανε ήταν σεσημασμένος. Και μου το έχουν πει φίλοι του και φίλες του. Κι εκείνη την βραδιά είχε πάθει αμόκ. Ήθελε να κάνει σκηνικά σε χρυσαυγίτες και τέτοια. Είχε πάθει αμόκ. Ασε τώρα μην πω καμμιά βαριά κουβέντα γιατί δεν μ’ αρέσει να βρίζω ανθρώπους που δεν ζουν.

Γυναίκα: Η μάνα μου να δεις. Μην βρίζεις άνθρωπου που έχει πεθάνει.

Δεβελέκας: Καλά έκανε γιατί ήταν κωλόπαιδο. Ήταν ένα κωλόπαιδο και μισό. Που εγώ νεκρούς δεν βρίζω και τους σέβομαι κι ας είναι εχθρός μου. Ηταν ένα κωλόπαιδο και μισό. Και μου τοέχουν πει όλοι. Και μου τον βγάζουν ότι ήταν ένα παιδί ήσυχο που τραγούδαγε. Ξέρεις τα τραγούδια που έλεγε;

Γυναίκα: Ναι, ναι, ναι.

Δεβελέκας: Πουτάνας γέννα. Φασίστα ψόφα μες το αίμα. Θα κατουράω τους τάφους σου. Και τέτοια. Τραγούδα τα τώρα πούστη από εκεί που είσαι!

Στη δεύτερη συνομιλία, ο Δεβελέκος λέει: «Σε συμπλοκή ήτανε το μ…νί», ενώ ο συνομιλητής του ακούγεται κάποια στιγμή να απαντάει, όταν μαθαίνει ότι ο Φύσσας έκανε σατιρική εκπομπή στο Διαδίκτυο: «Τώρα θα κάνει εκπομπή από τον παράδεισο».

Α: Ναι, τώρα έχουν σε ένα βίντεο τον Μπαρμπαρούση που χορεύει

Β: Ναι, και ρίχνει πιστολιές

Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος

Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;

Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ραδιο Αρβύλα

Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;

Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.

Β: Ε τώρα θα κάνει από τον Παράδεισο εκπομπή

Α: Ε τώρα ναι, αυτό θα έλεγα και ‘γω. Του βάλανε κάτι τραγούδια να πουμε στη φόρα που έλεγε φασίστες σας γαμάω, σφαχτ’ τους, κατούρα τους στα μούτρα και θάψτους και κάτι τέτοια.

Β; Ε, εντάξει τον θάψαν αυτόν. Αιωνία του η μνήμη. Μουνόπανο ήταν αυτός μαλάκα. Μεγάλο μουνάκι.

Α: ΧαΧα το ξέρω, αυτό είπα και γω

Β: Ε βέβαια βρε μαλάκα, σεση, σε ξύλο ήτανε πάνω. Σε συμπλοκή ήταν το μουνί. Σε συμπλοκή βρέθηκε.

Α: Ρε πούστη μου εντάξει, τα έχουν… Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα αρχίδια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μουνόπανα.

Β: Μαλάκα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει.

πηγη: www.stokokkino.gr