3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη μιλάει για πρώτη φορά!

Δύο ημέρες πριν περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που της αποδίδονται, η 33χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας, αρνείται ότι έβλαψε το παιδί.

Μιλώντας στο MEGA, η 33χρονη ισχυρίζεται τώρα πως η 10χρονη «ήταν παραμελημένη, βρόμικη και με σκισμένα ρούχα» και πως η ίδια «ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί».

Σημειώνεται πως η γυναίκα, που φαίνεται να αλλάζει τακτική, φέρεται να ομολόγησε στις αστυνομικές Αρχές πως όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στη Μαρκέλλα, αλλά ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού.

Η 33χρονη αρνείται την ύπαρξη συνεργού και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι διωκτικές αρχές ωστόσο εξετάζουν ενδελεχώς. «Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί», λέει.

Και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του μικρού κοριτσιού. «Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο», τονίζει.

Νέα βίντεο
Ψώνια στην παραλία Κατερίνης έκανε η 33χρονη απαγωγέας της Μαρκέλλας λίγο πριν από την σύλληψή της. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, η «κοκκινομάλλα» εμφανίζεται με ξυρισμένο το κεφάλι της για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της.

Οι… άνετες αγορές και τα 50ευρα
Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται η ίδια η 33χρονη σε καφετέρια στην Κατερίνη, πιθανότατα με το μαγιό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η γυναίκα είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για τα κινητά αυτά χάλασε 1.4000 ευρώ!

Επίσης στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί.  Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα πουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό. Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Μάλιστα την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της. Αυτό φαίνεται και από άλλο βίντεο που η γυναίκα φαίνεται σε κατάστημα να… μετράει λεφτά για να πληρώσει, τα οποία είναι πολλά.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως το ότι η γυναίκα ήταν μόνη της. Να σημειωθεί επίσης πως από το Σάββατο που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα μέχρι την Τετάρτη που την συνέλαβαν είχε νοικιάσει σπίτι.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μιλώντας στο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως η 33χρονη δεν έχει να κάνει με κανένα κύκλωμα, και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Φρίκη από την κατάθεση
Τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης περιέγραψε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η γυναίκα που συνελήφθη και κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης πριν από δυο εβδομάδες.

«Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε τη φώναξα και τη ρώτησα αν με θυμάται», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο. Η ίδια ομολόγησε στους αστυνομικούς πως της έδωσε τρία ηρεμιστικά χάπια, αφού πρώτα ασέλγησε σε βάρος της.

Όπως προκύπτει η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου και για παράβαση του νόμου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, η κατηγορούμενη, αφού έκανε μπάνιο τη μικρή, στη συνέχεια της έδωσε ηρεμιστικά σε χυμό.

«Τα χάπια μού τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου. Τη Μαρκέλλα την γνωρίζω γιατί διαμέναμε στην ίδια οικοδομή. Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε η ιδέα για μικρά. Οι γυναίκες μου αρέσανε πάντα. Έβλεπα 17χρονα και 18χρονα στον δρόμο και ένιωθα κάπως. Δεν έβλεπα όμως κοριτσάκια στο ίντερνετ. Η Μαρκέλλα μού άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί», είπε στους αστυνόμους και συνέχισε: «πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την…… και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πήγαμε στην Καλαμαριά. Δεν τρόμαξε. [ …. ……] Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλλα διαπίστωσε πως έλειπε η ……. και λέω μπλέξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ότι θέλει και όλα θα πάνε καλά».