ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρπαξαν από δωμάτιο ξενοδοχείου 300.000 ευρώ! Τα έκρυβε λόγω… κορωνοϊού σε ντουλάπα ο ιδιοκτήτης

Λάθος κρυψώνα είχε βρει όπως αποδείχθηκε, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου σε νησί των Σποράδων, ο οποίος αποφάσισε να βγάλει από την τράπεζα σημαντικό ποσό, την περίοδο του lockdown, και το έκρυβε σε ντουλάπα σενός από τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

‘Όμως τα χρήματα έκαναν «φτερά» μέσα στο καλοκαίρι, καθώς στο κλειστό ξενοδοχείο, έγιναν κάποια στιγμή εργασίες.
Ο επαγγελματίας κατήγγειλε την κλοπή των χρημάτων από αγνώστους, η Αστυνομία πήρε καταθέσεις, χωρίς να εντοπίσει τον δράστη, η δικογραφία έφτασε στην Εισαγγελία Βόλου και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας έδωσε παραγγελία να διαβιβαστεί στον ανακριτή, ασκώντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, με αξία των κλοπιμαίων άνω των 120.000 ευρώ.
Στην καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο επιχειρηματίας τον Σεπτέμβριο, ανέφερε ότι, ενώ το καλοκαίρι έγιναν εργασίες στο ξενοδοχείο, όταν ο ίδιος πήγε να πάρει τα χρήματα τον Σεπτέμβριο, διαπίστωσε ότι τα είχε κλέψει άγνωστος δράστης.
Η Αστυνομία πήρε καταθέσεις από τον ξενοδόχο και το συγγενικό του περιβάλλον, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, που πιθανόν ανήκει στο συνεργείο που έκανε τις εργασίες στο ξενοδοχείο, αλλά λόγω έλλειψης στοιχείων και αποδείξεων, δεν κατέθεσε μήνυση, αναθέτοντας την υπόθεση στις αρχές.
Ωστόσο από την αστυνομική προανάκριση δεν εντοπίστηκε ο δράστης και πλέον η υπόθεση «πέρασε» στον ανακριτή, που πιθανόν θα λάβει νέες καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ ενδέχεται να καλέσει και τους εργαζόμενους στο συνεργείο εργασιών στο ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη.