slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσχημα μαντάτα! Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Κυριακή του Πάσχα!

Τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να πέσουν χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία μικρή μεταφορά αφρικανικής σκόνης, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο.

Το Μεγάλο Σάββατο τα στοιχεία δείχνουν λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ από τον Έβρο μέχρι και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου υπάρχει η πιθανότητα για κάποιες βροχές μέχρι το μεσημέρι. Το βράδυ της Ανάστασης αναμένεται καλός καιρός στα περισσότερα μέρη της χώρας.

Για την Κυριακή του Πάσχα, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως θα υπάρξουν κάποιες βροχές από το πρωί στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, τη δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, αλλά και στη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και προς το απόγευμα τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να κινηθούν και πιο ανατολικά, προς τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Στερεά και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Δείτε το δελτίο καιρού της ΕΡΤ

Στο βίντεο του meteo που ακολουθεί παρουσιάζεται η βροχή που αναμένεται ανά τρίωρο έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.