ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άσε μας ρε ΚΥΠατζή πρωινιάτικα!» – Άγριος καβγάς Πορτοσάλτε-Σβέρκου!

«Άναψαν τα αίματα» το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ μεταξύ του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε και του διευθυντή της «Αυγής» Νίκου Σβέρκου, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Διαβάστε τον «εκρηκτικό» διάλογο:

  • Νίκος Σβέρκος: Η υπόθεση για τον κ. Πιτσιόρλα είναι γνωστή από το 2020, τι τον έπιασε και έχει τέτοια ευαισθησία, είναι άλλο θέμα
  • Άρης Πορτοσάλτε: Πράκτορας, έγινε δεξιός ο Πιτσιόρλας. Λέει ο Νίκος «τι το θυμήθηκε τώρα ο Πιτσιόρλας; Έγινε δεξιός».
  • Νίκος Σβέρκος: Παρακολουθούνταν Πιτσιόρλας-Σαγιάς από το 2014 στο πλαίσιο μιας γενικότερης έρευνας για ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Παρακολουθούνταν άλλοι και ακούγονταν και αυτοί. Δεν έπρεπε ο πρωθυπουργός να σταματήσει την παρακολούθηση. Η υπόθεση είναι γνωστή.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ξεκίνησε να διακόπτει τον Νίκο Σβέρκο και στη συνέχεια η ένταση αυξήθηκε κατακόρυφα, με τον διευθυντή της «Αυγής» να του λέει ότι κάνει το βρώμικο έργο της κυβέρνησης, και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να προαναγγέλλει μηνύσεις.

«Άσε μας ρε ΚΥΠατζή πρωινιάτικα» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Νίκο Σβέρκο να αντιδρά έντονα ζητώντας να ανακαλέσει. Ωστόσο, ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντάς του ότι μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα κάθονται όλοι γατάκια.

Δείτε το βίντεο: