ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός φύλακας – άγγελος έσωσε 13χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Χάρη στην άμεση αντίδραση ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ αποφεύχθηκε τραγωδία, με θύμα ένα 13χρον κορίτσι, το οποίο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει,  σήμερα (14-4-2019) το μεσημέρι, πέφτοντας από την πεζογέφυρα, στο ύψος του περιφερειακού, δίπλα από τον οικισμό των ρομά, στην Αγία Παρασκευή.

Το κορίτσι, που ανήκει στη φυλή των ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα, λίγο μετά τις 12, και απειλούσε να πέσει. Όπως ήταν φυσικό, συγκεντρώθηκε κόσμος στο σημείο, ο οποίος προσπαθούσε να την αποτρέψει, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά και εν συνεχεία, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι παρατάχθηκαν κάτω από την γέφυρα και προσπαθούσαν και αυτοί, να τη πείσουν να κατέβει.

Η 13χρονη ήταν ωστόσο, αμετάπειστη και κάποια στιγμή, γύρω στη μία, έκανε πράξη αυτό που έλεγε και πήδηξε στο κενό.

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί που βρισκόταν κάτω από τη πεζογέφυρα ενήργησαν αστραπιαία και ένας από αυτούς,  κατάφερε να πιάσει το κορίτσι, στον αέρα, ανακόπτοντας την πορεία της προς την άσφαλτο και προστατεύοντάς την όταν έπεσαν μαζί στο δρόμο.

Χάρη στην αυτοθυσία του αστυνομικού, η ανήλικη δε τραυματίστηκε, αλλά υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο όπου θα την δει και παιδοψυχολόγος. Καλά στην υγεία του είναι και ο αστυνομικός, που αποδείχτηκε ο φύλακας άγγελός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.