ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός «μαϊμού» τους σταμάτησε για «έλεγχο» και τους άρπαξε το πορτοφόλι!

Ούτε που θα μπορούσαν να φανταστούν τι τους περίμενε όταν σταμάτησαν για έλεγχο των χαρτιών τους από αστυνομικό δύο αλλοδαποί στην Χαλκίδα!

Ο αστυνομικός με την μοτοσικλέτα ήταν «μαϊμού», αλλά αυτό δεν το ήξεραν οι δύο Πακιστανοί που έκαναν βόλτα, όταν τους πλησίασε και τους δήλωσε ότι είναι αστυνομικός της Ασφάλειας, ζητώντας να ελέγξει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.
Τη στιγμή που οι μετανάστες ηλικίας 28 και 19 χρόνων άνοιγαν τα πορτοφόλια τους για να βγάλουν τα έγγραφα που ζήτησε ο «αστυνομικός», εκείνος άρπαξε το πορτοφόλι του 19χρονου το οποίο περιείχε 700 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και έσπευσε να εξαφανιστεί με τη μηχανή του! Τα θύματα ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και έδωσαν την περιγραφή του δράστη.
Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκε τελικά ο 34χρονος Έλληνας που κινούνταν με τη μοτοσικλέτα, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απάτη και αντιποίηση αρχής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.