ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: Πού γίνονται διαγραμμίσεις σήμερα και αύριο

Με στόχο την καλύτερη ασφάλεια πεζών και οδηγών συνεχίζονται, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες διαγραμμίσεων και συντήρησης στο οδικό δίκτυο της Αττικής.

Την τρέχουσα περίοδο έχουν  προγραμματιστεί εργασίες σήμανσης οδοστρώματος στον οδικό άξονα της Λεωφόρου  Τατοΐου, από τον ανισόπεδο κόμβο Αθηνών Λαμίας έως τη συμβολή με τη Λεωφόρο Καραμανλή στον Δήμο Μεταμόρφωσης και από την Αεροπορική βάση της Δεκελείας έως την είσοδο του βασιλικού κτήματος Τατοΐου στον Δήμο Αχαρνών.

Ειδικότερα, οι εργασίες εκτελούνται από το συνεργείο διαγραμμίσεων  της Περιφέρειας Αττικής  σήμερα Σάββατο 9/1/2021 και αύριο Κυριακή 10/1/2021 από τις 7:00 το πρωί  έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τη συνδρομή του τμήματος της τροχαίας Κηφισιάς και του τμήματος της τροχαίας νέας Ιωνίας.

Με αφορμή τις εκτελούμενες εργασίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Για την Περιφέρεια Αττικής η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας. Κεντρικό ζητούμενό μας είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, που δε θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς».