ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιέπαινη προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου για τους άπορους συμπολίτες μας

Σε μία πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια προχωρούν από κοινού το Ιατρικό προσωπικό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών μαζί με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Περιστερίου και προσωπικά τον δήμαρχο Αντρέα Παχατουρίδη καθώς και τον Α.Ο Ηφαίστου.

Τη Δευτέρα, 14 Νοέμβριου 2016 και ώρα 18.00 διοργανώνουν στο γήπεδο του Ήφαιστου φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων Ατρόμητου Αθηνών και των Γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Οπως αναφέρουν στο δελτίο τύπου που διένειμαν, "Σκοπός της πρωτότυπης αυτής Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης είναι να  συμπαρασταθούμε έμπρακτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον Άπορο Έλληνα συμπολίτη μας που περνάει τόσο δύσκολα την εποχή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ  ΕΣΑΣ , τους Υπερήφανους Δημότες του Περιστερίου στο πλευρός μας,

να γίνετε μέρος αυτής της ιστορικής  για το Δήμο μας εκδήλωσης, μιας και σκοπός της δεν είναι άλλος από την συλλογή τροφίμων για τον Άπορο και Άνεργο Έλληνα Συμπολίτη μας

Έλα και Εσύ λοιπόν με μια σακούλα τρόφιμα, ως αντίτιμο-εισιτήριο, για να παρακολουθήσεις το φιλικό αυτό παιχνίδι, τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου για την σίτιση των άστεγων και απόρων Ελλήνων δημοτών."