ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυγενάκης: Κλειστές σήμερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος» που σαρώνει από την Πέμπτη την χώρα και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα, έφερε σε εγρήγορση τον κρατικό μηχανισμό και μετά από σύσκεψη που ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πολιτική Προστασία η κυβέρνηση εξήγγειλε έκτακτα μέτρα προστασίας. Απαγόρευση κυκλοφορίας σε παραλιακή και Κηφισό από τα ξημερώματα της Πέμπτης 01:00 μέχρι τις 08:00 της Παρασκευής, καθώς επίσης και κλειστά σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες και τηλεργασία για την Παρασκευή.

Όπως γίνεται σαφές τα ακραία καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν και τον αθλητισμό. Έτσι όπως έγινε επίσημα γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, θα λειτουργήσουν σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους αθλούμενους πολίτες καθώς δεν θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν αφορά προπονήσεις και αγώνες ομάδων, οι οποίοι θα διεξαχθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αττική, που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, μόνο με προσωπικό ασφαλείας, λόγω των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέπεται σε αυτές η είσοδος αθλούμενων πολιτών».