ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυνανιζόταν έξω από εκκλησία στη Λάρισα μέρα-μεσημέρι και μετά άναψε και το κεράκι του!

Αντιμέτωπη με ένα ανατριχιαστικό γεγονός βρέθηκε μία γυναίκα τη Δευτέρα στην Λάρισα, όταν έβγαλε το σκύλο της βόλτα και έξω από την εκκλησία της περιοχής αντίκρυσε έναν άγνωστο άνδρα να κάθεται στο παγκάκι του περίβολου και να…αυτοϊκανοποιείται. Μάλιστα, ο ιερόσυλος όταν τέλειωσε τη «δουλειά» του δεν δίστασε να μπει στον Ιερό Ναό και να ανάψει ένα κεράκι, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο σοκ στην γυναίκα που τον παρακολουθούσε έντρομη.

Όλα άρχισαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η γυναίκα, μόνιμη κάτοικος της συνοικίας Ταμπάκικα, στη Λάρισα, θέλησε να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. Ωστόσο, όταν πέρασε μπροστά από την εκκλησία, «πάγωσε» στη θέα του άγνωστου άνδρα να αυτοϊκανοποιείται σε δημόσια θέα χωρίς να του «καίγεται καρφί» για το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Ο επιδειξίας, που είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφύγει τον… κορωνοϊό αλλά και την αναγνώρισή του, φορούσε προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου και καπέλο. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, αφού αυνανίστηκε με… πάθος, άφησε το παγκάκι λερωμένο, με σκοπό να μπει στην εκκλησία και να ανάψει το κεράκι του σαν να μην τρέχει τίποτα!

Η γυναίκα, σαστυσμένη, έτρεξε στο σπίτι της και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ο ανώμαλος είχε ήδη φύγει.