slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά είναι τα αδέλφια θύματα του άγριου φονικού στη Μακρινίτσα! Σοκάρουν οι λεπτομέρειες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασισμένος να σκοτώσει όποιον προσπαθούσε να τον εμποδίσει να δει το ηλικίας δύο χρόνων παιδί του ήταν ο 31χρονος στην Αγία Τριάδα στη Μακρινίτσα, που αφαίρεσε τη ζωή στην εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της μπροστά στα μάτια της πρώην πεθεράς του, την οποία δεν πείραξε!

Το άγριο φονικό συνέβη στις 8 το βράδυ, όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την 28χρονη πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνα και τον 30χρονο αδελφό της Γιώργο, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του.

Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους! Πρώτη χτύπησε την άτυχη Κωνσταντίνα στην κοιλιά και τα πλευρά, σωριάζοντάς την αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο 30χρονος αδελφός της που προσπάθησε να αφοπλίσει το μαινόμενο 31χρονο, δέχθηκε πλήγματα από την κοφτερή λεπίδα στην κοιλιά και την καρδιά που προκάλεσαν το ακαριαίο θάνατό του!

Η 28χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο, όμως παρ’ όλο που οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μετά το μακελειό, ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, σε ένα άλλο χωριό του Πηλίου. Οι κινήσεις των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν άμεσα για το διπλό έγκλημα, τον έκαναν να αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις, αλλά όλες οι δίοδοι ήταν αποκλεισμένες με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

πηγή φωτογραφιών & βίντεο thenewspaper.gr