ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αυτά που μου έκανε ο ιερέας, μου τα είχε κάνει και ο παππούς» λέει η 12χρονη!

«Μπαμπά» αποκαλούσε τον ιερέα η 12χρονη η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον παππού της.

Οι λεπτομέρειες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι τουλάχιστον φρικιαστικές. Από τη μία υπάρχει μία ιατροδικαστική εξέταση που δε δείχνει κακοποίηση. Από την άλλη η ανήλικη έχει περιγράψει στις καταθέσεις της με ακρίβεια τον εφιάλτη που φέρεται να βίωνε.

«Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»
Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει: «Ο μπαμπάς Ν….ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι “”ο Ν…το έκανε αυτό με το ζόρι”. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς Θ…».

Ο παππούς λύγισε όταν έμαθε ότι η εγγγονή του τον καταγγέλλει, λέγοντας ότι καλύτερα να είχε πεθάνει αν είχε κάνει αυτό το πράγμα στο κορίτσι.