slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η 39χρονη που σκότωσε ο σύζυγος επειδή ζήτησε διαζύγιο μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου ένας 36χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος βρισκόταν κι ο 8χρονος γιος του που είναι ΑμΕΑ.

Ο δολοφόνος, έριξε τέσσερις πυροβολισμούς στην άτυχη 39χρονη και ακολούθως αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα. Ο μικρός, τραυματίστηκε από θραύσματα και παραμένει άγνωστο το πώς εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο συζυγοκτόνος πυροβόλησε τρεις φορές τη γυναίκα στον θώρακα και μία στην πλάτη, ενώ ο ίδιος έφερε ένα τραύμα στο πρόσωπο.

Το παιδάκι, τραυματίστηκε από τα σκάγια και διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η οικογένεια, που ξεκληρίστηκε είχε άλλο ένα παιδί, το οποίο ήταν ευτυχώς στο σπίτι της γιαγιάς του και δεν είδε όσα αντίκρισε ο 8χρονος αδελφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε προβλήματα στο γάμο του με συχνούς διαπληκτισμούς, ενώ η γυναίκα φέρεται να είχε πει στον δολοφόνο της ότι επιθυμεί να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι με τα παιδιά.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ