3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η 43χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της! Τη στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της

Μία 43χρονη φαρμακοποιός βρήκε φρικτό θάνατο στην Καβάλα, καθώς τη στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της.

Ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του. «Εκανα κακό» φέρεται να είπε ο γυναικοκτόνος στον αξιωματικό Υπηρεσίας του τοπικού τμήματος όπου κάλεσε και ομολόγησε. Αμέσως στο φαρμακείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας, που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία τη στραγγάλισε.

Η άγρια δολοφονία έγινε χθες το απόγευμα, λίγο πριν από τις πέντε, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου. Το φαρμακείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και δεν άνοιξε εν συνεχεία.

Ο 55χρονος στη συνέχεια μετάφερε τη σορό της συζύγου του σε δώμα σε διπλανό κτίσμα και εκεί επιχείρησε να δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά 6 και 10 ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.