3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η Μαρκέλλα στο πρατήριο βενζίνης που την βρήκαν! Που κινούνται οι έρευνες της αστυνομίας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, που μετά από 40 ώρες αγωνία εντοπίστηκε το Σάββατο σε πρατήριο υγρών καυσίμων από όπου και η φωτογραφία.

Το κοριτσάκι αναμένεται ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν έχει τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων αναμένεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να τη συνδράμει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη.

Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο ενώ βρίσκεται στη διαδικασία εντοπισμού υπόπτων για την εξαφάνιση της μικρής. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Στοιχεία για την υπόθεση έχει δώσει στην αστυνομία και το “Χαμόγελο του παιδιού”. Ο κ.Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. “Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε.