slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η «μεγάλη» στο κύκλωμα των εφοριακών! Πώς «ξέπλενε» τα χρήματα των εκβιασμών

Νέα στοιχεία για τη δράση της κατηγορούμενης προϊσταμένης της ΔΟΥ Χαλκίδας φέρνει στο φως το STAR.

Την αποκαλούσαν «Μεγάλη» και κατηγορείται ότι είχε καθολικό έλεγχο της Εγκληματικής Οργάνωσης.

Πρόκειται για μία γυναίκα υπεράνω πάσης υποψίας, με εξέχουσα θέση στην κοινωνία της Χαλκίδας που είχε βραβευθεί μάλιστα από το Επιμελητήριο της Εύβοιας παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας. Οι αποκαλύψεις για τη δράση της έφθασαν μέχρι το Κοινοβούλιο ενώ τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας εξοργίζουν τους φορολογούμενους.

Η «Μεγάλη», όπως την αποκαλούν τα άλλα μέλη του κυκλώματος, είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στους εκβιασμούς, με μία δράση που προκαλεί οργή και σε καμία περίπτωση δεν αρμόζει σε δημόσιο υπάλληλο. Από το γραφείο της κανόνιζε τα πάντα. Τις στρατολογήσεις, τις επικοινωνίες, τους μεσάζοντες ακόμα και τις συναντήσεις με τα θύματα. Εκμεταλλευόταν τη δημόσια θέση της για να… φοβίσει, όπως αναφέρει σε διάλογο ανυποψίαστη φορολογούμενη.

ΔΟΥ Χαλκίδας: Η δράση της «μεγάλης»

Σύμφωνα με τις αρχές, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η «μεγάλη» είχε βρει δύο τρόπους για να νομιμοποιήσει τα χρήματα των εκβιασμών. Με την αγορά ενός αυτοκινήτου HUNDAI KONA αξίας 7.000 ευρώ από τον άντρα της. Τα χρήματα δόθηκαν από τραπεζικό λογαριασμό των γονιών της και το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα του πατέρα της. Επιπλεόν συζητούσε για εργασίες σε ακίνητο συνολικού κόστους 80.000 ευρώ. Όλα αυτά με το μισθό του δημοσίου υπαλλήλου.

ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «μεγάλη», η γυναίκα που είχε καθολικό έλεγχο

πηγή φωτογραφιών STAR