slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η συμμορία από τη σφαίρα της οποίας έχασε τη ζωή του ο άτυχος υδραυλικός! Βρέθηκε το αυτοκίνητο! Βίντεο ντοκουμέντο

Στην περιοχή του Γκύζη εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών που το βράδυ της Τρίτης πυροβόλησαν μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος υδραυλικός που βρισκόταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

nekr

Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των δραστών, λίγα μέτρα από την καφετέρια, και ενώ διαφεύγουν μετά το αιματηρό περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA η συμμορία που άνοιξε πυρ στην καφετέρια είναι γνωστή των Αρχών.

Αποτελείται περίπου από 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Ο πυροβολισμός στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να έγινε μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.