3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το αυτοκίνητο των εκτελεστών του «Ράμπο» και του γαμπρού του με 44 σφαίρες στον Κορυδαλλό! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας βλέπει η αστυνομία πίσω από τη διπλή δολοφονική επίθεση στον Κορυδαλλό.

Ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες αλλά και το παρελθόν των θυμάτων παραπέμπουν σε μαφιόζικη εκτέλεση και πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Ο πρώτος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε ΙΧ, και ο δεύτερος δίπλα, μέσα στο γκαράζ.

Η μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε όταν το θωρακισμένο τζιπ των θυμάτων έφτασε έξω από το σπίτι τους στην οδό Σοφίας Βέμπο στο Κορυδαλλό.

Οι δράστες με δύο διαφορετικά πολεμικά όπλα γάζωσαν τα θύματα.

Ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του που είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει την χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ, και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο που δεν έχει δηλωθεί κλοπή και αφού του έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά, εξαφανίστηκαν.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως είδε δύο μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών.

Οι ερευνητές των εγκληματολογικών εργαστηρίων εντόπισαν 44 κάλυκες στο σκηνή του διπλού φονικού.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Ο οδηγός του θωρακισμένου τζιπ είχε κατηγορηθεί και είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007 στη Λεωφόρο Λαυρίου στη Παιανία.

Με το παρατσούκλι «Ράμπο» ή «ταξιτζής» είχε στενές σχέσεις και με γνωστούς μπράβους, με τις αρχές να εκτιμούν πως το συμβόλαιο θανάτου έχει την σφραγίδα αντίπαλης ομάδας που κινείται στον υπόκοσμο της νύχτας.