3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το ΙΧ που παρέσυρε και εγκατέλειψε 36χρονο πατέρα δύο παιδιών

Παραμονή Χριστουγέννων, ο 36χρονος Μανώλης επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, για να περάσει τη βραδιά με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους.

Λίγο πριν τις 08:30, ωστόσο, ένα όχημα παρέσυρε την μηχανή με αναβάτη τον 36χρονο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

«Η κατάσταση του είναι πάρα πολύ κρίσιμη, πάρα πολύ κρίσιμη. Δηλαδή η ενημέρωση η τελευταία είναι «δεν κουβεντιάζουμε κάτι άλλο αυτή την στιγμή από το να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του» και εν συνεχεία να δούμε αν θα επανέλθει όπως ήταν ή αν θα έχει άλλα προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας του.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση, μέσα από το MEGA, να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οδηγός του μπορντό ΙΧ παραβίασε το στοπ στην οδό Προποντίδας, στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον άτυχο μοτοσικλετιστή στη διασταύρωση της με την οδό Βυζαντίου και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 36χρονο πατέρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA