ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί είναι οι απαγωγείς της 27χρονης – Ομολόγησαν τις πράξεις τους

apagogi-27-xronh

Δύο προσαγωγές, ατόμων ελληνικής υπηκοότητας, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Οι προσαχθέντες είναι 48 και 53 ετών και φέρονται ως ύποπτοι ότι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της απαγωγής.

Σήμερα το πρωί  δύο Έλληνες συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια καθώς φέρονται να έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απαγωγή της 27χρονης. Οι δύο άντρες προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του πατέρα και της κόρης και είχαν πληροφορηθεί για τη συγγενική σχέση της κοπέλας με τον εφοπλιστή θείο της, Γιάννη Καϋμενάκη, γι’ αυτό και αρχικά είχαν ζητήσει λύτρα ύψους ενός εκατ. ευρώ.

H επιτυχία των αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σημαντική καθώς μέσα σε μία εβδομάδα από την απελευθέρωση της 27χρονης, και κάτω από άκρα μυστικότητα, κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της απαγωγής.

Έχει βρεθεί ο φάκελος με τα 82.500 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση της 27χρονης κοπέλας, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απαγωγή της, το όπλο, καθώς και τα κρησφύγετά τους. Μάλιστα, ως έδρα φέρονται να είχαν τον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Πληροφορίες νωρίτερα: 

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι, αργά χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπιδαν ίχνη DNA των δραστών της απαγωγής της φοιτήτριας, γεγονός που θα βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Το DNA φέρεται να εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.

Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.

Παράλληλα με αυτά τα ευρήματα, οι αστυνομικοί αναμένουν και τα αποτελέσματα από την έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων των απαγωγέων, ώστε να προσθέσουν ένα ακόμη κομάτι στο πάζλ για την εξιχνίαση της απαγωγής της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη.