ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί είναι οι Σέρβοι «Ροζ Πάνθηρες» που «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο Σέρβων, μελών της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες», που «άδειαζαν» κοσμηματοπωλεία με τη μέθοδο του «ριφιφί» μετά τη σύλληψή τους στα τέλη Απριλίου.

Σε βάρος των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση με συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, η οποία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

 

Πρόκειται για τους:

 

(επ) JOVANOVIC ή MANGALOV (ον) ZORAN ή ANGEL του ZIVAN ή STOIMENOV και της IVANKA ή SVETLANA, γεννηθέντα την 11-10-1971 στη Σερβία

(επ) TESIC ή PESIC (ον) SLADJAN του SVETOZAR και της SVETLANA, γεννηθέντα την 1-3-1974 στη Σερβία ή Σλοβενία

Η συμμορία αποδομήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες δρούσαν τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο και κατάφεραν να αποκομίσουν κέρδος μεγαλύτερο των 315.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις διαρρήξεων που έγιναν σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.