ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυκατοικία – Έντρομοι οι ένοικοι!

Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, όπου εισέβαλε ένα κλεμμένο Smart, φτάνοντας μέχρι και την πόρτα του ασανσέρ!

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο Τμήμα Εξαρχείων, ότι είδαν ξαφνικά ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια να πλησιάζει την  πολυκατοικία επί της οδού Γρηγοροπούλου και χωρίς να «κόψει» ταχύτητα να «βουτάει» στην είσοδο. 
Το όχημα, αφού πέρασε τη τζαμαρία στη συνέχεια ανέβηκε τα σκαλιά και σταμάτησε στην είσοδο του ασανσέρ. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κόσμος στο σημείο, διαφορετικά θα υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί.
Το αυτοκίνητο που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο (ο ιδιοκτήτης του, είχε δηλώσει το Σάββατο την κλοπή) μετεφέρθη με γερανό στο Α.Τ Εξαρχείων.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός αμέσως μετά την εισβολή εγκατέλειψαν το όχημα και εξαφανίστηκαν, ενώ την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Εξαρχείων που ψάχνει να βρει ποιοι ήταν οι επιβάτες του μαύρου Smart και τι συνέβη τα μοιραία δευτερόλεπτα που έχασαν τον έλεγχο και «βούτηξαν» στην πολυκατοικία.