ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτονία 14χρονης: Οι γείτονες ήξεραν και το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερώσει!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία της 14χρονης μαθήτριας το απόγευμα της Πέμπτης στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο. Συμμαθήτριες και συμμαθητές της 14χρονης αποκαλύπτουν πως τις τελευταίες ημέρες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ όλη η γειτονιά δηλώνει συγκλονισμένη από τις εξελίξεις, όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV την Πέμπτη.

Μία ημέρα πριν από την αυτοκτονία της κοπέλας, ο 43χρονος είχε συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν στην κάμερα του OPEN το επεισόδιο που είχε ο πατριός της 14χρονης με τον 43χρονο, παρουσία του κοριτσιού. Η κοπέλα, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, βρισκόταν στο κατάστημα του 43χρονου την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο πατριός και ο αδελφός της πήγαν να ζητήσουν εξηγήσεις. Υστερα από άγριο τσακωμό, ο πατριός της κοπέλας, υπέβαλε μήνυση και ο 43χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν ενήμερο για την όλη κατάσταση και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά την εισαγγελία. Επίσης, γείτονας κατέθεσε πως γνώριζε για τα όσα συνέβαιναν, αλλά φοβήθηκε να τα καταγγείλει, καθώς θα έπρεπε να κάνει επώνυμη καταγγελία, κάτι το οποίο αρνήθηκε, επειδή δεν ήθελε να μπλέξει όπως δήλωσε ο ίδιος. Αντίστοιχα, το «Χαμόγελο» είχε ενημερώσει την Αστυνομία και την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων για την καταγγελία.

Επίσης, στο κινητό του 43χρονου βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες από ανήλικη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε την εν λόγω επιχείρηση για να γνωρίζει ανήλικα κορίτσια από τη γειτονιά, εκμεταλευόμενος την κακή ψυχολογική κατάστασή τους για να τα προσεγγίζει. Η Αστυνομία ερευνά και το κινητό της 14χρονης, αναζητώντας απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία και για το εάν είχε κάποια επικοινωνία η οποία μπορεί να την επηρέασε πριν από την αυτοκτονία της.