ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοπροτάθηκε για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης

valantis-nd

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκανήσα ανακοίνωσε στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Νατάσσα Βενετοκλή ο τραγουδιστής «Βαλάντης», κατά κόσμον Χρυσοβαλάντης Αυγενικός.

Ο καταγόμενος από τη Ρόδο τραγουδιστής έλαβε την απάντηση από την πρόεδρο της ΝΟΔΕ ότι αρμόδια για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος είναι η Συγγρού.

Η κ. Βενετοκλή χαιρέτησε την απόφαση του τραγουδιστή να συστρατευθεί δημόσια με τη Νέα Δημοκρατία και του εξήγησε ότι στο κόμμα θα αποσταλεί από τη ΝΟΔΕ κατάσταση με ονόματα που προτείνονται από το κομματικό όργανο και ονόματα που αυτοπροτείνονται.

Τόνισε ότι αν θέλει να συμπεριληφθεί το όνομα του μεταξύ εκείνων που αυτοπροτείνονται η ίδια και το κομματικό όργανο που εκπροσωπεί δεν φέρουν αντίρρηση.

Ο Βαλάντης είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Ρόδου. Εισήχθη στο Τ.Ε.Ι Αισθητικής Αθήνας και εγκατέλειψε το νησί σε ηλικία 18 ετών.

Το 1994 άρχισε να τραγουδά στο «Ρομέο» και η τύχη του άλλαξε όταν γνώρισε τον Τάκη Μπουγά (μαέστρο εκείνη τη χρονιά στο Ρομέο και μεγάλο συνθέτη) αλλά και τον Πάνο Φαλάρα, μεγάλο στιχουργό.

Οι δύο τους τον πρότειναν προτείνουν στην «ΜΙΝΟΣ – Ε.Μ.Ι» για δισκογραφικό συμβόλαιο. Το 1995 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά».

Τότε ξεκίνησε τις πρώτες του εμφανίσεις ως «Βαλάντης» και έκτοτε η καριέρα του «απογειώθηκε».

Πηγή:www.dimokratiki.gr