3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 22χρονος αθλητής καράτε, που έσωσε τη 17χρονη που επιχείρησαν να βιάσουν 4 Αιγύπτιοι

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία 17χρονη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλία Φρεαττύδα στον Πειραιά, όταν 4 αλλοδαποί αποπειράθηκαν να την βιάσουν, με έναν 22χρονο να την σώζει την τελευταία στιγμή.

Η 17χρονη βίωσε την απόλυτη φρίκη στην παραλία Φρεαττύδα στον Πειραιά, όταν δέχθηκε επίθεση από τέσσερις Αιγύπτιους, οι οποίοι προσπάθησαν να την βιάσουν.

Οι 4 αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 19 ετών διαμένουν σε δομές φιλοξενίας σε Ομόνοια και Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστή η παραβατική τους συμπεριφορά τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στα νότια προάστια.

Η 17χρονη σώθηκε χάρη στον 22χρονο Μανόλη Καφετζιάδη, ο οποίος εργάζεται σε παρακείμενο beach bar και έσπευσε στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, το θράσος των δραστών ήταν τέτοιο που επιτέθηκαν και σε έναν 15χρονο για να του κλέψουν το κινητό τηλέφωνο.

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μάλιστα, δύο εξ’ αυτών εντοπίστηκαν κοντά στην παραλία της Φρεαττύδας και ομολόγησαν ότι ο τρίτος της συμμορίας είχε πάει να κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Πειραιά. Κοντά σε αυτό το σημείο οι Αρχές συνέλαβαν και τον τέταρτο δράστη.

Και οι τέσσερις Αιγύπτιοι αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα βιασμού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρα κλοπής.