3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 33χρονος που απήγαγε, βίασε και επιχείρησε να κάψει ζωντανή την εν διαστάσει σύζυγό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται μετά την απολογία του ο 33χρονος που απήγαγε,  πήγε να κάψει ζωντανή και  βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 28χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή Κορινθίας.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, μόλις η γυναίκα βγήκε από το σπίτι, την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις πόρτες και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό, ενώ τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Με τρόμο, η 29χρονη κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν.

πηγή φωτογραφίας & βίντεο korinthostv.gr