3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 40χρονος που δήλωνε αστυνομικός και απειλούσε τη 12χρονη! Τα σοκαριστικά μηνύματα!

Ένας εκ των συνομιλητών της 12χρονης υποστηρίζει πως ουδέποτε την συνάντησε παρά τις πιέσεις και τα απανωτά μηνύματα που δεχόταν για να βρεθούν.

«Έστελνε 3-4 μηνύματα την ώρα όχι την ημέρα, να το διευκρινίσουμε αυτό» λέει ο άντρας. Κάτι αντίστοιχο βέβαια έκανε και ο ίδιος καθώς έστειλε στη 12χρονη όχι μια και δύο φορές αλλά 12 φορές το ίδιο υβριστικό μήνυμα.

«Μιλάμε τρελάθηκα. Εκεί τα πήρα στο κρανίο. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στυλ «αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένεια σου”» ισχυρίζεται ο 40χρονος.

Πράγματι μέσα σε 7 ημέρες, ο 40χρονος έστειλε στην μικρή 12 φορές το ίδιο μήνυμα μόνο που δεν της έγραφε να σταματήσει αλλιώς θα ενημερώσει την οικογένεια της αλλά την εκβίαζε ότι θα την διαπομπεύσει, αλλά δεν υπέκυπτε σε τακτική βάση στις σεξουαλικές του απαιτήσεις.

«Κοιτά τι σου έχω εδώ (LINK fb προφίλ 12χρονης). Λοιπόν αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλες τις επαφές σου» λέει σε μήνυμά του προς την 12χρονη, ο άντρας.

Μάλιστα ο 40χρονος παρουσιαζόταν στην ανήλικη ως αστυνομικός, κάτι που σήμερα αρνείται.

«Θες να έρθω με τα παιδιά να σε πάμε στο τμήμα και όλοι μαζί να (…)» αναφέρει το μήνυμά του, με τον ίδιο να επιμένει πως το είπε για να τη σταματήσει και πως δεν έκανε τίποτα μαζί της.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA