3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 51χρονος που προφυλακίστηκε για βιασμό του ανήλικου βαφτισιμιού! Ισχυρίστηκε ότι τον προκάλεσε!

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, κρίθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, όταν ήταν από 9 ετών.

Ο 50χρονος ομολόγησε κάποιες από τις πράξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το προκάλεσε το παιδί και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος.

Ο 50χρονος απολογήθηκε για τις κακουργηματικές διώξεις που του αποδίδονται, οι οποίες αφορούν σε δύο ακόμη κορίτσια: την αδερφή του βαφτιστηριού του, που κατήγγειλε τα γεγονότα, αλλά και την αδερφή ενός άλλου βαφτιστηριού του, που εκμεταλλευόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πορνογραφικό υλικό που δείχνει την αποτρόπαιη πράξη του. Ειδικότερα, το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο 50χρονος, για να το έχει ως απόδειξη ότι το παιδί, που τότε ήταν 15 ετών, τον προκάλεσε. Όπως είπε, στο βίντεο, φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό. Επίσης, υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του και το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πείραξε τα κορίτσια και απέδωσε τις αναφορές τους σε υπερβολές των οικογενειών, μετά το σοκ των αποκαλύψεων.