ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 52χρονος που έστηνε καρτέρι σε μαθήτριες έξω από σχολείο στη Ρόδο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν στα στοιχεία του 52χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες έξω από σχολείο στη Ρόδο, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

 

 

Πρόκειται για τον Γεώργιο Μυταρά του Κωντσταντίνου, ο οποίος γεννήθηκε στις 10.07.1964 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από σχολείο στη Ρόδο, ύστερα από την καταγγελία μαθήτριας, η οποία είχε δει τον 52χρονο άνδρα τις προηγούμενες ημέρες να προβαίνει στις άσεμνες αυτές ενέργειες σε κοινή θέα. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της ασφάλειας τον εντόπισαν και τον έπιασαν απ' αυτοφώρω, ενώ αμέσως κατάλαβαν ότι επρόκειτο για παλιό γνώριμο των αρχών, όταν αντίκρισαν το πρόσωπο του.

Ο 52χρονος, μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου όπως προέκυψε από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι από το Σεπτέμβριο του 2015 είχε κατ’ επανάληψη -είτε στο σπίτι του είτε σε εξωτερικούς χώρους – προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών, προσφέροντας τους μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά ανταλλάγματα.

Ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου παρουσιάστηκε με τις κατηγορίες της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνησης παιδιών και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο σπίτι του δε, οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τρία κινητά με τα οποία είχε καταγράψει τις πράξεις του σε βίντεο με τα ανήλικα κορίτσια, αλλά και 54 σκευάσματα σεξουαλικής διέγερσης.