slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 68χρονος που σκότωσε τον παρκαδόρο επειδή τον ενοχλούσαν τα αυτοκίνητα!

Νεκρός έπεσε 39χρονος υπάλληλος στο πάρκινγκ της οδού Πραξιτέλους στον Πειραιά, μετά τα πυρά που δέχθηκε στο πρόσωπο από 68χρονο γείτονα, τον οποίο, κατά δήλωσή του, ενοχλούσε το γεγονός ότι κάποια αυτοκίνητα ήταν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος δημιουργούσε συνεχώς καβγάδες με τον 39χρονο παρκαδόρο, όπως και με καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ είχε απειλήσει με κυνηγετικό όπλο ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει, για ασήμαντη αφορμή.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο ηλικιωμένος δράστης αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας στο παρελθόν.

Ο 68χρονος κατέβηκε από το σπίτι του κρατώντας καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ, όπου πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο. Κατά πληροφορίες, μία στον κορμό και μία στο κεφάλι, χαριστική βολή.

Ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών μικρών παιδιών, διακομίστηκε με βαριά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο 39χρονος θύμα της στυγερής δολοφονίας

Ο 68χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παρκαδόρο συνελήφθη στο σπίτι του, σε κοντινή πολυκατοικία, όπου κατέφυγε μετά τη δολοφονία, και παραδέχθηκε την πράξη του.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Με έβριζε, με έφτυνε, ενώ εγώ του ζητούσε να μη βάζει τα αμάξια εκεί. Σήμερα δεν πήγαινε άλλο».

πηγή φωτογραφιών protothema.gr