Συνελήφθη μετά από ειδική επιχείρηση εκπαιδευτικός παιδιών με εγκεφαλική παράλυση. Εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κατάχρηση ανηλίκων κι ενώ το γνώριζε, εκείνος κρυβόταν αλλάζοντας συνεχώς τόπους κατοικίας.
Πρόκειται για άνδρα 63 ετών με τα αρχικά Ν.Θ. Εκτός από εκπαιδευτικός, ο συγκεκριμένος άνδρας στα βιογραφικά που είχε στο διαδίκτυο συστηνόταν ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος.
Όλα ξεκίνησαν το 2019-2020, όταν κάποιοι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες τον κατήγγειλαν για ασέλγεια. Καταδικάστηκε τότε με ποινή κάθειρξης 20 ετών. Άλλαζε τόπους κατοικίας συνέχεια, προσπαθώντας να αποφύγει τις αρχές.
Τελικά, ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη στα Εξαμίλια Κορινθίας. Ενημερώθηκαν οι παλιοί του συνεργάτες από τον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου κι «έπεσαν» από τα σύννεφα.
πηγή φωτογραφιών STAR